Personvernerklæring

Personvernerklæring

Mai 2018 Skrevet av: Bjarne

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Printinform AS (org.nr. 976208293) sitt nettsted. Printinform AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.Printinform.no.

Personopplysninger som behandles

Printinform AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Printinform AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider og cookies og innsendte ordres på mail eller pr. telefon. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Men hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten eller levere bestilt vare.
Ved å bestille varer fra oss samtykker du samtidig til at vi kan sende deg relevante nyhetsbrev på epost. F.eks. tilbud, info, prislister og kampanjer.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema
– Når man ønsker å prøve et produkt
– Ved kjøp av produkter på våre nettsider
– Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende deg relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.printinform.no lagres på Idium AS sin server, wordpress og Mailchimp.
Ordres mottatt på epost lagres internt på ekstern server hos Safety Computing AS.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Printinform AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Printinform AS
Ulvenveien 92 a 0581 Oslo
Telefon: 22729500
Mail: marked@printinform.no.