Elkjøp og Printinform har signert samarbeidsavtale

Etter et langsiktig samarbeid mellom Elkjøp Nordic AS og Printinform AS, fikk Printinform fornyet tillitt, ved at det i mars 2017 ble signert langsiktig avtale mellom partene.

 Erik Brandt og Stein Magnus Olafsrud
Erik Brandt og Stein Magnus Olafsrud

Avtalen omfatter leveranser av alle typer profilprodukter som kjeden benytter i Skandinavia, blant annet:

Plastposer, Handlebagger, Flagg / Beach Flagg

Plotterpapir, Papir til prismerking, Kassaruller og ruller til køsystem

Gavepapir- og bånd, Palletrekk, Esker og Penner.

 

Stein Magnus Olafsrud, Format Manager i Elkjøp Nordic AS uttaler at det var flere grunner til at valget falt på Printinform som samarbeidspartner innenfor dette fagområdet. Han trekker frem godt samarbeid mellom partene gjennom mange år, konkurransedyktige betingelser og generell kunnskap om fagområdet som de viktigste kriteriene som ble oppfylt.

Erik Brandt, Key Account Manager i Printinform og ansvarlig for gjennomføring av avtalen, ser frem til å iverksette implementeringen av denne. Erik sier videre at det kreves kompetanse og ressursbruk i forhold til kvalitetssikring av underleverandører i Asia og Europa, i tillegg til at logistikk vil være en vesentlig suksessfaktor i forhold til å tilfredsstille forventningene bygget inn i avtalen.

Oddne Aase, Partner i Printinform uttaler at avtalen er betydelig, og er svært fornøyd med at selskapet har fått fornyet tillitt fra Elkjøp-systemet. Avtalen vil bidra til å sikre volum innenfor selskapets satsningsområder.

Printinform takker for tilliten og ser frem til videre samarbeid!

Skriv en kommentar