Firmagaver

Printinform tilbyr firmagaver designet etter ditt ønske.

Printinform driver produksjon av mange ulike produkter, som kan skreddersys til deg som kunde hos oss. Det å gi en synlig gave, har en positiv verdi. Vårt ønske er å hjelpe din bedrift med markedsføring i form av firmagaver. Vi har et stort leverandørnett og kan levere varer til alle typer firmaer i Norden.

Effektiv merkevarebygging med print og profil

De produktene vi leverer, kan brukes over lang tid, og vi vil helst at kunden skal beholde produktet så lenge det holder. Slike firmagaver vil være smart markedsføring, som vil føre til økt gjenkjennelse av din bedrift. Alle firmagavene som vi tilbyr er det mulig å bestille med logo, enten en eksisterende, en du selv utformer eller lager med god hjelp av vår designer. Vi er opptatt av at du som kunde skal få mest mulig ut av pengene, og vil derfor finne den beste løsningen for deg og din bedrift.

Et bredt sortiment

Vi i Printinform AS kan levere mange ulike strøartikler- og firmagaver med logo. Noen av de produktene vi tilbyr som firmagaver er drikkeflasker, peppermyntesukkertøy, powerbank, leppepomade og halssnorer. For å se hele sortimentet vårt av firmagaver, klikk her.

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker innspill til gaveartikler.