PRINT, DM OG TRYKKSAKER

Kan det trykkes på, kan vi levere det! Vi leverer alt du trenger av print, DM og trykksaker i Oslo.

Kan det trykkes på, kan vi levere det!

Hos oss i Printinform AS kan du bestille alt av print, DM og trykksaker og få levert produktene i hele Norden.

Digital- og offsettrykk

Vi leverer både digital- og offsettrykk. Alle varene våre er i meget høy kvalitet, produsert av markedets mest avanserte maskiner. Printinform tilbyr meget konkurransedyktige priser. Vi leverer alle mulige trykksaker og har vår egen designer som kan hjelpe til med utforming og råd.

Kontormateriale til din bedrift

På våre nettsider kan du finne en fullstendig oversikt over hva vi tilbyr av produksjon. Vi kan levere brosjyrer, kurs- og salgsmateriell, visittkort, etiketter og andre trykksaker.

For å finne oversikten over vårt sortiment kan du se våre kataloger her.

Effektiv og personlig markedsføring

Selv om mye av dagens markedsføring foregår digitalt, er direkte markedsføring fortsatt viktig og effektivt. Ved å tenke utenfor boksen kan du, som kunde, oppnå meget gode resultater med direkte markedsføring. Både i butikker, postkasser og messer, setter folk pris på gode og interessante løsninger. Det viktigste er tross alt at budskapet spres, på en måte du og din virksomhet kan stå inne for.

Vi kan trykke din logo på en lang rekke produkter, som kan være med på å heve deres synlighet. Vi jobber for å forstå deres behov, og hva deres kunder vil sette pris på. Sammen kan vi løfte deres personlige markedsføring til nye høyder.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om print, DM og trykksaker.