Skreddersydd profilering: få hjelp til design

Printinform leverer en bred portefølje med produkter for trykk, med skreddersydd profilering og design hvis det er ønskelig.

Vår egen designer og typograf kan bistå deg med utforming av logo og annen profilering helt fra den første ideen, til fullført produkt som er klart for trykk og levering.

Design fra første idé til ferdig produkt

Hvis du er ute etter å skape et helt nytt uttrykk eller oppdatere din virksomhets gamle profilering, kan vi hjelpe deg. Vi kan bistå med:

  • Veiledning og råd
  • Detaljerte utkast 
  • Produksjon av logoer og profiler
  • Trykk og levering av produkter med ønsket profil

Logo og utforming

Med erfaren designer og typograf på huset, kan vi utarbeide logoer og annen profilering helt fra første steg i prosessen til det ferdige produktet er klart. Ved å benytte Printinform får du dermed både design og trykk i samme levering. Det betyr at du er garantert å få profilering med design som egner seg for trykk på de produktene du ønsker, siden vi har både ekspertise på trykk og utforming. Vi arbeider helhetlig med design, og tar utgangspunkt i hva du ønsker for din bedrifts visuelle identitet, samt hva som egner seg for de gitte produktene. 

Vi har fagkunnskapen til å gi deg råd om hva som er lurt å velge. Du får filer i riktig format, som kan benyttes både digitalt og brukes for trykk. 

Erfaring og kompetanse

Printinform har over 25 års erfaring med trykk og design i bransjen. Ved å benytte deg av våre tjenester er du garantert å få en designprofil basert på kunnskap om hva som fungerer og er hensiktsmessig for din virksomhet. 

Kontakt oss

Hvis du behøver profilering for din bedrift, vil vi høre fra deg! Trykk her for å kontakte oss for et uforpliktende design-tilbud.