Selvklebende etiketter og merkelapper til alle formål

Selvklebende etiketter og merkelapper til alle formål

Bedrifter og offentlige instanser benytter etiketter hver dag. Enten det er postordreetiketter, produktetiketter eller strekkoder til reagensrør på sykehuset, har alle bransjer behov for å merke produkter og varer eller fremheve sin merkevare.

Bransjetilpassede etiketter

Vi leverer riktig etikettløsning for din bedrift. Vi har både utstyret og kompetansen til å produsere etiketter som er tilpasset din bedrifts profil og formål, og til å tilfredsstille de kravene den enkelte bransje har.

Si det med etiketter

Vi leverer etiketter til alle formål og bruksområder. Med vår ekspertise hjelper vi deg med å velge riktig etiketter til ditt behov. Vi har et stort utvalg av etiketter og leverer til et bredt utvalg av bransjer. Blant bransjene vi leverer til finner du blant annet:

  • næringsmiddelindustri
  • butikkjeder
  • faghandel
  • logistikk
  • industri
  • sykehus og apotek
  • administrasjon

Etiketter til alle formål

Vi leverer etiketter til en rekke formål. Her finner du en oversikt over noen av etikettene vi kan produsere for deg.

Reklameetiketter

Smart profilering og synlig kommunikasjon med etiketter. Våre reklameetiketter kan leveres i papir, vinyl, lakkert og i fire farger.

Forsterk din merkevare med rimelige reklameetiketter av høy kvalitet. Les mer om etiketter her

Laseretiketter

Vi produserer etiketter for adressering og merking. Etikettene kan produseres på ulikt materiale for både ute og innendørs bruk. Etikettene printes på laser- eller blekkskrivere.

Ønsker du å bestille tilpassede adresselapper og emballasjemerking? Kontakt oss her for å starte prosessen allerede i dag.

Thermoetiketter

Tydelig og smart merking av emballasje og varer. Thermoetiketter er mye brukt innen transport- og logistikkbransjen.

Spesialetiketter

Vi leverer etiketter og merkelapper for sykehus, apotek og laboratorier i hele Norge. Vi er oppdatert på alle krav til valg av materialer og informasjonsbærende merking, og leverer produkter som ivaretar sensitiv informasjon på en trygg måte.

Kontakt oss for driftsikker merking på både ark og rulle, fortrykte med strekkoder og med material- og limtype etter eget ønske.

Prisetiketter

Sett pris på dine salgsvarer med enkel og profesjonell prismerking fra Printinform. Vi tilbyr et stort utvalg av nøytrale og fortrykte etiketter for effektiv merking av produkter og varer på display.

Produkteetiketter

Smart merking til å klistre på verktøy og andre eiendeler. Produktetikettene er ideelle til bruk som navneskilt på kurs og konferanser, og kan enkelt tilpasses med logo, navn og stillingsbeskrivelse.

Robuste etiketter

Det stilles krav til materiale og lim som skal brukes utendørs eller som må tåle røff behandling. Derfor stiller vi alltid noen kontrollspørsmål for å være sikre på at vi finner den optimale etiketteringen for ditt behov. Det er blant annet viktig å tenke over hvorvidt etiketten skal brukes ute eller inne, hva etiketten skal festes på, om den skal sitte lenge, og om den må tåle vær og vind.

Etiketter leveres i ulike formater og i ulike materialer. Lim og overflatebehandling er tilpasset bedriftens behov og ønsker. Vi hjelper deg med å finne riktig kombinasjon.

Bestille selvklebende etiketter?

Vi vil gjerne høre fra deg! Vi produserer alt av etiketter og hjelper deg med å finne en kostnadseffektiv løsning for din bedrift. Vi har solid kompetanse innen trykte etiketter og kan levere raskt over hele Norge.

Hos oss kan du enkelt trykke logo og ønsket motiv på slitesterke og selvklebende etiketter. Les mer om våre trykksaker her.

Få hjelp til design

Skal du ha ny logo, designe ny merkevare eller trenger rådgivning? Vi har egen grafisk designer og typograf på huset som kan hjelpe deg med utformingen av etiketter og profilmateriell – enten du ønsker et helt nytt design eller kun ønsker å justere din eksisterende profil.

Effektiv og lønnsom markedsføring

Spre ditt budskap med trykksaker og profileringsprodukter levert av Printinform. Vi er en totalleverandør av print, profilprodukter og servicetjenester innen trykk og kan tilby løsninger som bidrar til reduserte kostnader og økt lønnsomhet for din bedrift.

Vårt fokus er deg! Vi jobber for å forstå ditt behov og hva dine kunder vil sette pris på.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud og en hyggelig prat.