STRØARTIKLER/GAVER/ELEKTRO

Det å gi en synlig gave har en positiv verdi. Vi har et stort leverandørnett innen produktkategorien strøartikler/giveaways, og kan levere til alle typer firmaer i Oslo og Norge.

Vi hjelper gjerne til med forslag på praktiske og effektive produkter som vil synliggjøre din profil. Det er viktig å være oppmerksom på at ulike situasjoner fordrer ulike reklame- og gaveartikler. Det som fungerer på en messe er ikke nødvendigvis det som fungerer på en konferanse.

Effektiv merkevarebygging

Det viktigste er å tenke på at produktene skal brukes, og helst ikke kastes med en gang personen som mottar gaven kommer hjem. Er det sent på høsten og meldt kuldegrader? Da kan kanskje en enkel isskrape med logo være midt i blinken. Nærmer det seg sommer og badesesong? Et strandhåndkle er noe som ofte vil være i bruk i årevis. Det er også en fordel at det er en naturlig kobling mellom gaveartikkelen og det din bedrift leverer.

Vi hjelper dere med markedsføring

Vi i Printinform kan levere en lang rekke strøartikler med logo, og er opptatt at dere skal få mest mulig ut av pengene. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker innspill til gaveartikler.

Eksempler på strøartikler med egen logo: Post it blokker, Minnepinner og USB, powerbank, penner, reflekser, pusseklut til mobil/tablet, mobilholder, sitteunderlag, handlenett, nøkkelringer, isskraper, skopusseboks, leppepomade, musematte, frisbee, krus, handlevognmynter, drops og gymposer. Se våre kataloger for mer informasjon.