Trykk, brodering og transfermerker på klær

Trykk, brodering og transfermerker på klær

Profilering og synlig kommunikasjon med profilklær kan styrke din merkevare og gi et godt førsteinntrykk av organisasjonen du er en del av. Dette kan også styrke fellesskap, stolthet og lojalitet internt i bedriften.

Bli sett med profilklær

Printinform trykker logo, motiver og budskap på alle typer tekstiler, enten det er klær, capser eller firmagaver. Vi benytter et stort utvalg av trykkmetoder og kan leverer bekledning med trykk av høy kvalitet til bedrifter, idrettslag og organisasjoner. Her finner du en oversikt over noen av profilklær vi kan tilby:

  • gensere
  • t-skjorter
  • skjorter
  • jakker
  • hodeplagg
  • treningstøy
  • arbeidstøy
  • bag/sekk

Ønsker du profilklær med logo? Kontakt oss her for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å styrke din merkevare.

Få det beste resultatet med riktig trykk

Vi utfører alt innen silketrykk, transfertrykk og brodering på alle typer tekstiler og tøy.

Hvilken metode vi bruker avhenger av type tekstiler som skal trykkes på, hva som gir det beste resultatet og hva som er mest holdbart.

I våre kataloger finner du hele vårt utvalg av klær og artikler med trykk. Se innholdet i våre kataloger her.

Silketrykk

Dette er en metode som brukes når vi trykker direkte på tekstiler. Direkte silketrykk har en svært god holdbarhet og egner seg godt på blant annet t-skjorter, gensere, handlenett i bomull og håndklær. Vi kan tilby å trykke i fire-farger auto (fototrykk) eller fire-farger strek (rene farger) og gir gjerne råd om valg av farger og plagg som vil gi best resultat.

Hos oss kan du trykke logoen din, eller ønsket budskap, på handlenett i miljøvennlig, resirkulert materiale. Les mer om handlenett med trykk her.

Brodering

Det ligger i detaljene! Broderi er litt dyrere enn de andre trykkmetodene, men gir til gjengjeld et eksklusivt resultat som er både holdbart og av svært god kvalitet. Denne metoden egner seg svært godt for jakker, fleece, arbeidsklær, capser, bager og vesker. Broderi tåler å bli vasket på høy temperatur uten å miste form, farge og glans.

Transfer

Silketrykket transfer er en metode der logo eller motiv fortrykkes på et spesielt transferpapir, før den overføres på klærne med varmepresse. Denne metoden er godt egnet til å trykke på de fleste tekstiler og er ofte den beste løsningen om man ikke kan trykke direkte på et plagg. Transfertrykk er perfekt for idrettslag med teknisk treningstøy med mye elastikk.

Tampotrykk

Tampotrykk brukes oftest på harde produkter og flater i materialer som stål, plast og glass. Dette kan være produkter eller firmagaver som for eksempel penner, flasker, kopper eller golfballer. Dersom bedriften har et stort produktsortiment vil tampotrykk sørge for at logo og bilde blir trykket på best mulig måte.

Vi trykker din logo på en rekke ulike artikler. Se vårt store utvalg her.

Rundtrykk

Drikkeflasker i alle farger

Rundtrykk ligner silketrykk, men benyttes på harde sylinderformet overflater av glass, plast eller keramikk. Trykkemetoden gir deg et trykk på 360°, hvor logo og budskap trykkes direkte på produktet og eliminerer behovet for en etikett. Vi trykker en og en farge av gangen som gir et eksklusivt sluttresultat. Rundtrykk brukes mye til trykk på glass, kopper og flasker, og er ettertraktet blant mikrobryggerier og vinprodusenter som ønsker skille seg ut fra de mange konkurrenter med attraktive trykte flasker.

Vil du vite mer om våre trykkemetoder? Kontakt oss for mer informasjon og la oss finne den beste løsningen som passer for din bedrift og merkevare.

Teambekledning til idrettslag

Printinform tilbyr et stort utvalg profileringstøy og treningstøy til idrettslag, foreninger og bedriftslag. Vi kan levere komplette klubbkolleksjoner med trykket klubblogo, draktnummer og spillernavn.

Vi leverer produkter fra kvalitetsmerker som Craft, Harvest, Clique, Jobman, Projob, Grizzly, Harvest & Frost. Finner du ikke det du er på jakt etter i våre kataloger, finner vi det for deg.

Derfor er det viktig med lik bekledning

I dag har de fleste idrettslag klubbfarger og en logo som er definert i en klubbhåndbok. Gjennom felles klubbkolleksjon for idrettslaget kan dere skape tilhørighet og samhold innad i laget. Dere vil også fremkomme som en ryddig og profesjonell klubb utad, noe som igjen kan føre til at dere kan bli et attraktivt sponsorobjekt for næringslivet i ditt lokalmiljø.

Gaver og profilklær til ansatte og kunder

Det er mange fordeler ved at kunder og ansatte bruker klær med logo, men det har ingen hensikt dersom klærne ikke brukes. Velg derfor en diskré logo og nøytrale farger på et plagg som er praktisk og tidsriktig. I tillegg vil det lønne seg å velge en smart og gjennomtenkt plassering av logo og budskap. På denne måten vil profilklær kunne være en kostnadseffektiv måte å øke eksponeringen av din merkevare.

Få hjelp til design

Skal du ha ny logo eller designe ny merkevare for din bedrift? Eller trenger du kanskje rådgivning i forbindelse med trykk av logo? Vi har egen grafisk designer og typograf på huset som kan hjelpe deg med utforming av logo og annet profilmateriell – enten du ønsker et helt nytt design eller kun ønsker å justere din eksisterende profil.

Vårt fokus er deg! Vi jobber for å forstå ditt behov og hva dine kunder vil sette pris på.

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud og en hyggelig prat.