top of page

POSER

VI LEVERER NÆR SAGT ALLE TYPER POSER

Til noen av Norges største kjeder, mindre kjeder og enkeltstående butikker leverer vi plastposer og papirposer i mange forskjellige kvaliteter. Vi leverer også handlenett, spesialposer og forsendelsesposer (postposer, internettposer) i ulike materialer og tykkelser. De aller fleste poser kan produseres i resirkulert, miljøvennlig materiale.


Har dere behov for poser men vet ikke helt hva du leter etter? – kontakt oss så hjelper vi dere!

Vi hjelper også til om dere har behov for annet markedsføringsmateriell eller profileringsartikler.

Krogh_Plastpose.jpg

PLASTPOSER

STORE OPPLAG

Tradisjonelle plastposer produseres oftest i LDPE. Posene kan også produseres i resirkulert materiale (PCR – Post Consumer Recycled), som er den mest miljøvennlige posen i markedet. De lages i nær sagt alle størrelser, med trykk og uten. Dette er de mest brukte posene i handelen.

Papir-poser-små.jpg

PAPIRPOSER

STANDARD

Solide papirposer i hvitt eller brunt kraftpapir, både med eller uten trykk. Fåes med tvunnet eller flate håndtak. Kan også leveres i resirkulert papir (FSC-merket).

Krogh_Papirpose_Luksus.jpg

PAPIRPOSER

LUKSUS

Luksusposer lages i kraftig papir med kartong i bunnen. Posene monteres for hånd, og leveres med håndtak i bomull. Kan også leveres med et utvalg av tilleggseffekter (bl.a. laminering, foliering, preging eller UV-lakk)

Non Woven.jpeg

HANDLENETT

NON WOVEN

Disse handlenettene er svært sterke, lages i ønsket størrelse, farge og tykkelse. Kan også leveres i resirkulert materiale.

Handlenettene produseres med maskinsveis eller søm.

Materialet som brukes i disse er gjerne beskrevet som PET eller RPET.

Sekk-non-woven-enkel.jpg

HANDLENETT

POLYESTER / OXFORD

Handlenett i polyester kan være et alternativ til både plast- og papirposer. Nettet kan pakkes sammen til en svært liten enhet, og er et godt alternativ dersom man ønsker gjenbruk av handlenettet. Leveres i flere kvaliteter med og uten armering (ripstop), og i flere varianter.

Handlenett-canvasbomull.jpg

HANDLENETT

BOMULL / CANVAS

Bomullsnett er et godt alternativ som gjenbruksnett og produseres i ulike farger, størrelser og utførelser. Ypperlig med logo-trykk for miljøbevisste bedrifter som er opptatt av bærekraftige produkter.

POSTPOSER

FORSENDELSESPOSER

Perfekt for nettbutikker. Poser til forsendelse/retur av varer, produseres i LPDPE (Low Density Polyetylen). Kan også leveres i resirkulert materiale (PCR) for å oppnå maksimal bærekraft. Leveres i ulike størrelser med og uten trykk, med én eller to limstriper og med eller uten håndtak. Disse posene kan også produseres i papir.

DEKKPOSER

DEKKOPPBEVARING

Store holdbare poser for oppbevaring/beskyttelse av hjul. God reklameverdi for f.eks. dekkhotell, bilverksteder og bedrifter som utfører bilvask etc. Plastposer produsert i LDPE (m/ PCR om ønskelig). Leveres i ønsket format med ønsket trykk

BLOKKPOSER

OPPHENGSPOSER

Opphengs- og blokkposer tilpasset opphengssystem. Produseres i LDPE i valgfri tykkelse og kvalitet. Kan også leveres i resirkulert materiale (PCR).

PLASTTUBER

TUBEPOSER

Produseres i HDPE/LDPE – kan også leveres i PCR (miljøvennlig). Benyttes i handelen til emballering av lange produkter; f.eks. ski, akebrett, trelast eller andre lange og smale produkter.

PLASTFOLIE

TUNNELPOSE

Produseres i HDPE/LDPE med ønsket trykk. Benyttes mest til forsendelse, skjerming/beskyttelse av underlag eller oppbevaring. Kan også leveres i resirkulert materiale (PCR).

PRODUKTER

PLASTPOSER
HANDLEPOSER
PAPIRPOSER
POSTPOSER

HANDLENETT
SHOPPINGPOSER
LUKSUSPOSER
DEKKPOSER

BLOKKPOSER
PLASTTUBER
TUBEPOSER
PLASTFOLIE

bottom of page