top of page

VÅRE TJENESTER

PRODUKSJON

Vi har et bredt spekter av faste leverandører i Norge, Europa og Asia som vi benytter oss av, det gjør at vi kan opprettholde god kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi sørger til en hver tid å produsere der våre kunder får det beste kvalitet-/prisforhold.

LAYOUT/PREPRESS/LOGO

Vår designer/typograf har lang erfaring i bransjen og hjelper til med alt fra idé til ferdige prepress-filer. Vi jobber tett med mange store firmaer som har egne designmanualer og du kan være trygg på at din merkevarebygging og profil blir godt ivaretatt. Synes du det er vanskelig å komme på idéer til markedsføringen kan vi komme med gode innspill og forslag til produkter. Vi er også behjelpelige med å utvikle logoer. 

PRODUKTUTVIKLING

Har du behov for et produkt til markedsføringen du ikke finner, ta kontakt med oss så skal vi gjøre det vi kan for å skaffe det. Vi har erfaring med produktutvikling i alt fra spesialprodusert sjokolade i forskjellige former, spesialrammer til digitale pristagger og ikke minst TappStikk™.

LAGERHOLD/DISTRIBUSJON

Fra våre sentrale lagre i Oslo og Stockholm betjener vi lagerhold og distribusjon landsdekkende og over deler av europa. Vi har noen av Norges største kjeder som kunder og ivaretar funksjoner som lagerbeholdning, nettbestillinger og distribusjon til deres butikker.

NETTBESTILLING/APP4SALES

Vi leverer også løsninger for nettbestillinger, hvor vi tar oss av lagerhold, distribusjon og produksjon før det går tomt. I tillegg har vi en løsning for malbaserte trykksaker som kan endres, lagres og bestilles en eller flere ganger (som f.eks. visittkort, kampanjeplakater og brosjyrer, roll-up o.l.)

bottom of page